CELEBREM LA CONNEXIÓ DIRECTA A L’AUTOPISTA EN LA GALA D’ENTREGA DE PREMIS

 

Els empresaris alzirenys celebrem la connexió directa a l’autopista en la gala d’Entrega de Premis
S’han lliurat els premis a Alfonso Rovira, Deportes Sierra, Audio Visión Alzira, Edicions Bromera i a Affidea Clínica Tecma
El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana del Govern d’Espanya ha donat llum verda a la connexió de la CV-505 amb l’AP-7 i així ho ha comunicat a l’Ajuntament d’Alzira esta setmana.
La notícia s’ha donat a conèixer al món empresarial en la cloenda de la XV Setmana de l’Economia on es donaven cita els empresaris de la ciutat. L’alcalde d’Alzira,Diego Gómez i el president de l’Associació Empresarial, Raül Tudela, han estat els encarregats de traslladar l’inici de l’expedient de redacció del projecte.
La notícia s’ha donat a conèixer coincidint en la nit dels empresaris alzirenys i es tracta d’una reivindicació històrica que cada any està present en esta reunió amb la que IDEA Alzira il’ Asociación Empresarial Alzira finalitzen la quinzena edició de la Setmana de l’Economia i en la que s’han lliurat els premis a destacats ciutadans que han contribuït amb el seu treball a engrandir el comerç,la industria i la vida socialde la ciutat.
Els guardonats enguany han sigut Alfonso Rovira, Deportes Sierra, Audio Visión Alzira, Edicions Bromera i a Affidea Clínica Tecma.
En l’acte han participat l’alcalde, Diego Gómez, el president de l’AEA, Raúl Tudela i el conseller GVA Hisenda i Model Econòmic Arcadi España.
També han assistit l’ambaixador d’Andorra, Vicenç Mateu; el director general de Transparència, Atenció a la Ciutadania i Bon Govern de la Generalitat Valenciana Andrés Gomis; la corporació municipal i diferents representants sindicals, empresarials i polítics.