Constitución de la 1ª EGM del Municipio (Polígono de Materna)

El saló Noble de l’Ajuntament d’Alzira  ha acollit hui la constitució de la primera EGM al municipi, es tracta de l’entitat de gestió i modernització del polígon de Materna. Una entitat en que estan representants tant l’Ajuntament com l’associació empresarial i les empreses de la zona.

En la constitució de l’EGM han participat més del 66 per cent dels representants de les empreses que en formen part, i per tant s’ha constituït de manera satisfactòria. Sols han hagut 11 empreses absents. A més s’ha constituït la Junta directiva de l’entitat que estarà presidida pel representant de Texlimca, Pedro Andrés, la vicepresidència l’asumix Antonio Soler d’Alzicoop,  la secretaria és per a Daniel Pla  de Reclams Inma S.L, el tresorer és Ruben Gallardo de Grupo Gráfico Gallardo, com a vocal està Laura Ubeda de Baterias Centeno S.l. i compta com a representants municipals en la junta directiva amb la regidora de Desenvolupament econòmic, Ocupació, Comerç, seguretat i participació ciutadana Gemma Alós, el regidor d’Hisenda, Contractació i Urbanisme, Andrés Gomis. La gerència l’assumirà Nuria Gil de l’Associació empresarial d’Alzira  En el pròxim plenari, es ratificarà este acte de constitució perquè comence a funcionar l’entitat.

L’objectiu de l’EGM és  aconseguir l’augment de la competitivitat d’esta àrea industrial consolidant-la com una pol d’atracció d’inversions i apostant per aspectes com una major sostenibilitat ambiental, la digitalització i millores sociolaborals. Precisament el president de l’EGM, Pedro Andrés ha destacat “l’interés de millorar les infraestructures d’accés al polígon, reduir la inundabilitat i que l’entrada de futur que es faça a Materna, siga la més digna possible.  El president de l’Associació empresarial d’Alzira, Raül Tudela ha manifestat que “és important que la gent conega que els empresaris d’Alzira estan treballant dia a dia i que també s’han de fer càrrec de la gestió dels polígons”.  L’Alcalde d’Alzira, Alfons Domínguez ha manifestat que “el seu desig és que no siga sols la primera EGM sinó que es facen moltes més”.