Xúquer Centre Educatiu
formacion
Dirección   

Información

Xúquer Centre Educatiu


 

Xúquer  Centre Educatiu és un dels Centre més antic de la ciutat. Començà la seua tasca l’any 1939; en un principi estava situat en el carrer Major Sant Agustí per, posteriorment traslladar-se a la seua actual ubicació en el Carrer Blasco.

 

En els seus inicis fou un Centre d’Ensenyament Mitjà on s’impartien classes de Batxillerat i estava lligat a l’Institut José de Ribera de Xàtiva, encara que en els seus últims anys tingué la capacitat d’examinar els seus propis alumnes. Amb la inauguració de l’Institut Josep Maria Parra, l’Acadèmia Xúquer passà, primer, a ser un Centre de Primària i posteriorment de la EGB. Fou Patronat de Primària i després Centre Concertat.

 

El 1980 el Col·legi passà a ser una Cooperativa d’Ensenyament i des d’aleshores les reformes en la seua estructura i les seues ampliacions han sigut contínues, amb la finalitat d’adaptar-lo a les exigències educatives actuals.

 

En l’actualitat som un Centre Concertat per la Conselleria d’Educació que impartim els nivells d’Educació Infantil(segon cicle), Educació Primària i els dos cicles d’Educació Secundària Obligatòria (ESO). D’aquesta manera, els/les alumnes poder estar en el Centre des dels 3 anys fins els 16.

 

LA NOSTRA MISSIÓ ÉS

Existim per formar persones oferint a les seues famílies una educació i orientació acadèmica, social i en valors, en els nivells d’Infantil, Primària i Secundària, que puga satisfer les exigències de la societat i els permeta la seua plena integració respectant l’entorn, la cultura i les tradicions per poder afrontar els reptes futurs.

 

ELS NOSTRES VALORS

Integritat El treball ben fet des de la motivació, amb professionalitat i honestedat per part de tota la Comunitat Educativa.

 

Treball en equip Respectar les opinions dels altres compartint idees, coneixements, unint esforços i treballant en comú per tal de millorar el funcionament del Centre a tots els nivells.

 

Innovació – Progrés – Qualitat

Compartir
Información de Contacto
Amenities/Tag
Ficha similares
CANTERA DE EMPRESAS
Llibreria - Papereria Garcia i Garay
ESPAI DE ROCK
Hotel Lluna