ELS EMPRESARIS APOSTEN PER MILLORAR L’OFERTA TURÍSTICA D’ALZIRA EN FITUR

La delegació d’empresaris que encapçalada pel president de l’Associació Empresarial d’Alzira (AEA), José Villalba, ha visitat FITUR, aposta per “millorar l’estand i la imatge d’Alzira” en la Fira Internacional que s’està celebrant a Madrid.
Villalba opina que “ens hem de preocupar seriosament del turisme perquè és un sector que té futur” i en el que cal treballar “amb paciència i constància”.
El dirigent empresarial està disposat a entrevistar-se amb les autoritats locals a fi de “millorar l’estand d’Alzira en la pròxima edició de FITUR”.
Els empresaris locals opinen que “la imatge d’Alzira ha d’estar més coincident amb el seu potencial”, després de comprovar en la seua visita a la important fira turística “la distància existent  entre el nostre estand i el d’altres municipis de semblant pes específic a què té Alzira”.  Villalba es referix, entre altres, al de Xàtiva, que comptava amb un estand de majors dimensions i en el que la clàssica oferta històrica i cultural estava acompanyada per una variada gamma de productes gastronòmics.
Per la seua banda el regidor de Promoció Econòmica, José Luis Palacios, que va acompanyar a l’expedició empresarial i sindical, va arreplegar el guant i va dir que “hem de ser capaços, entre tots, d’aportar una oferta molt més interessant que l’actual”.
Palacios va recordar que “l’aportació empresarial en els municipis de la costa és molt important”.