Insígnia d’Or de la Ciutat d’Alzira

El divendres, 30 de desembre com és habitual la Ciutat d’Alzira commemora la seua conquista pel rei Jaume I, amb l’entrega de les Insígnies d’or.

 

L’acte va començar a les 18:00 hores amb la tradicional baixada de la bandera des del balcó del Saló Noble, i el seu posterior trasllat en processó cívica fins a la parròquia de la Sagrada Família on es va celebrar el Te Deum.

 

Posteriorment, es van desplaçar fins a la plaça de Sant Judes Tadeu per a col·locar la corona de llorer al monument de Sant Jaume I.

 

Una vegada en l’Ajuntament l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, acompanyada per la corporació municipal, per mitjà de Ple Extraordinari, va imposar les Insígnies d’Or de la Ciutat.

 

En esta ocasió tots els membres de l’Associació Empresarial Alzira hem tingut l’honor de ser un dels afortunats amb tan preada distinció obtenint el galardó en la categoria d’àmbit empresarial, junt amb l’Associació AFARADEM, en la categoria d’humanitats, Vicente Cucarella, en esport i Juan Antonio Avellana en activitats diverses.

 

Este guardó ens anima a continuar treballant, lluitant, reivindicant, defenent els interessos empresarials, ens encoratja en la busca de reinventar noves formacions empresarials alternatives que suposen la creació de llocs de treball i la revitalització de l’economia local.