IV Setmana de l’Economia i l’Ocupació

Des de l’Associació Empresarial  junt amb l’Ajuntament d’Alzira  organitzem  la “IV Setmana de l’Economia i l’Ocupació” en esta edició volem deixar patent la importància de la formació en  l’exercici de la gestió diària dels nostres negocis, i per això li adjuntem les activitats programades per a la setmana del 20 al 24 de febrer i que se celebraren tots ells en la Casa de la Cultura.
La inscripció a les jornades és gratuïta i les places limitades, per la qual cosa es prega confirmen la seua assistència a IDEA, tel. 96 245 51 01 o en adl@idea-alzira.com.
Els actes d’esta setmana finalitzaran el divendres amb l’entrega de guardons, que l’Associació Empresarial junt amb l’Ajuntament considerant convenient atorgar destacant la trajectòria empresarial. Posteriorment se servirà un sopar  en la Sala Rex Cotonera a les 21.00 h.
Tots els associats  disposaran d’una invitació gratuïta per empresa, que hauran d’arreplegar si desitgen assistir i podran adquirir tiquets addicionals en la nostra Associació al preu de 35 € la unitat.
Esperem comptar amb la seua assistència tant en les activitats programades com en el sopar de clausura de la setmana.