Comercio

[wpseo_breadcrumb]

Se persigue que el comercio ofrezca servicios eficaces y competitivos, en base a una continua adaptación de la oferta comercial a las preferencias de los consumidores, además de asegurar el mantenimiento de las condiciones de proximidad, accesibilidad y diversidad del comercio de Alzira.

 

A lo largo del año hay  establecidas cinco campañas comerciales que se celebran en los meses de enero, febrero, junio, septiembre y noviembre.

 

 

¡Campanyes!

 

 

 

Aquesta campanya consisteix en decorar un aparador amb regals aportats pels establiments participants. El regal aportat pel comerç té un  preu de 50,00 € aproximadament. Els regals  es divideixen en lots. El sorteig es retransmet en directe per la pàgina de facebook Alzira Ciutat Comercial.

 

 

                 Les primes comercials  i el sector de restauració  d’Alzira  uneixen  esforços  i organitzen  la  campanya “Enamora’t i participa  al  sorteig d’1 sopar romàntic”. Es sortegen 8 sopars  romàntics  entre  els clients. L’acció  consisteix  a  repartir butllets  entre  els  clients  que  ompliran  i  dipositaran   en  una  urna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

thumbnail_large (11)

 

Les primes comercials  pretenen  avançar-se  a  la temporada  de  rebaixes  de  les  grans  superficies   amb  el  propòsit  de  captar  l’atenció  dels  clients. És  una  única  jornada  de descomptes  i  promocions. Es  sortegen  gran  varietat  de  productes.

 

 

 

 

 

Es pretén reprendre la temporada de compres que s’han vist parcialment paralitzades pels mesos estivals i presentar la nova temporada. Durant aquesta acció es col·labora amb els sector de restauració, en concret amb els restaurants participants en la “Ruta del Tardeo”.

 

 

 

Són moltes les persones que esperen aquest dia per avançar  les compres de Nadal i donar-se un capritxet. Aquesta acció es difon en xarxes socials, pujant totes les promocions i descomptes  que els nostres associats ens fan arribar, a més  es  emet una falca a l’emissora local ALZIRA RÁDIO.